O meni

Pozdravljeni.

Sem Sandra in peka me navdušuje že od malih nog. V kuhinji sem vedno opazovala babico, mamo in teto, tako se je ljubezen do peke vedno bolj stopnjevala. Po vseh teh letih ustvarjanja sem začela sestavljati svoje recepte za različne sladice. Še vedno pa najrajši pečem bolj zahtevne recepte, torte različnih oblik in zahtevnosti, bolj so zahtevne, rajši jih ustvarjam. Na strani najdete recepte za različne sladice in ostale dobrote. Moje recepte, recepte moje prababice in babice, tradicionalne in znane in manj znane recepte. Vsi recepti na tej strani so preizkušeni.

 No ne navdušuje me samo peka in priprava sladkih dobrot, ampak kar vso ustvarjanje v kuhinji, od peke kruha, do shranjevanja ozimnic in vsega ostalega. Vedno rada ustvarim kaj novega, tako sladice, slane dobrote in ozimnice.  Pri ozimnicah rada preizkušam kaj novega, ker imam svoj zelenjavni vrt in svoja zelišča, zato pa ni težko ustvariti kaj novega in zanimivega, ter seveda okusnega.
Upam da boste med recepti našli tudi kakšnega za sebe in da boste uživali v njih. Širimo ljubezen do peke in do domače kuhinje, ker domače je najboljše. Sandra

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.